Categories:

Ikea kasten op maat, betaalbaar maatwerk.

Op zoek naar ikea kasten op maat? Welkom bij de ikea maatwerk specialist. Wij leveren maatwerk fronten, panelen, plinten en werkbladen voor alle ikea kasten. Wil je een ander materiaal, of heb je specifieke kleurwensen voor je ikea kasten? Wij leveren de upgrade voor jouw unieke ikea kasten op maat.  En of het nu gaat om een kledingkast, tv meubel of een keuken, je kan elke ikea kast gaan personaliseren!

ikea kasten op maat voor ike ametod, besta en pax kasten.

Ikea kasten op maat voor elke ikea serie!

Wij leveren ikea kasten op maat voor onderstaande ikea series:

  • Ikea metod keukens. Maak van een standaard ikea keuken een maatwerk keuken met onze maatwerk fronten en werkbladen. Je bespaart niet alleen veel geld t.o.v. de keukendealers, maar krijgt ook nog eens veel meer materiaal en kleur opties.
  • Ikea Pax kledingkasten. Ikea maakt geweldige kledingkasten, maar is wel beperkt in het aanbod van kleuren en materialen. Wij leveren schuifdeuren en kastdeuren op maat voor jouw ideale pax kledingkast. Ook de maatvoering kan aangepast worden, dus schuifdeuren tot het plafond zijn ook mogelijk.
  • Ikea Besta kasten. Upgrade je tv kast, dressoir of opbergkast met onze maatwerk fronten en panelen. Je kan simpelweg unieke meubels creëren door de Ikea besta serie te combineren met onze maatwerk fronten en panelen.

Heb je dus een leuke inspiratiefoto gezien op facebook of Pinterest, we leveren meer dan 10.000 kleuren, dus het namaken van jouw ideale droomkast moet geen probleem zijn. Geef ons gerust je wensen door en app of mail ons je foto's.

 

Offerte voor ikea kasten op maat of een afspraak maken?

De prijs van ikea kasten op maat  is afhankelijk van vele factoren. Hoe groot zijn de kasten, hoeveel m2 fronten zijn er nodig? Om deze reden vragen we je dus om ons de wensen en tekeningen door te geven, zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Deze heb je binnen 24 uur in je email.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze fronten en panelen in het echt komen bekijken in onze showroom?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed