Ikea keukenkastjes, aanpassen was nog nooit zo eenvoudig.

Ikea keukenkastjes zijn toch altijd standaard? Jazeker. Hierdoor kan Ikea massaal produceren en hierdoor zijn de basis ikea keukenkastjes heel betaalbaar! Maar hoe kan ik dan maatwerk toepassen? Heel simpel. Combineer Ikea met ons, en je mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan dan simpelweg zelf de maten, materialen en kleuren bepalen. Combineer de betaalbaarheid van ikea met de maatwerk producten van ons. Je bent veel voordeliger uit dan bij de keukenshowrooms en krijgt tot 10x meer mogelijkheden.

 

Ikea keukenkastjes, van standaard keuken naar maatwerk keuken.

Deze ikea keukenkastjes zijn omgetoverd van een standaard keuken naar een houten maatwerk keuken

 

Ikea keukenkastjes aanpassen naar maatwerk.

Ikea keukenkastjes worden ongemonteerd geleverd en dat heeft ook een groot voordeel. Hierdoor kan je de keukenkastjes namelijk gemakkelijk aanpassen naar maatwerk. Je koopt bijvoorbeeld een standaard kast van 40 cm breed en kort de boven en onder plank 2,5 cm in. Je hebt dan een maatwerk kast van 37,5. En het frontje dan? Deze bestel je eenvoudig bij ons op 37,5 cm. Op deze wijze maak je dus van standaard ikea keukenkastjes, maatwerk ikea keukenkastjes. En dat geldt overigens ook voor ladekasten. Wij leveren namelijk ook laden op maat!

Naast de breedte maten, kun je ook de hoogtematen aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld een hoge kast indelen, zoals jij dat wil. Je zit dan niet vast aan de standaard maten die ikea hanteert, maar kiest zelf de deurmaten en indeling van de ikea keukenkastjes. En dat zonder meerprijs of extra kosten! Bij de keukendealer of interieurbouwer, betaal je je hier veel geld voor, maar wij rekenen hier niets extra's voor.

Je kan dus in feite een volledige maatwerk keuken maken, op basis van standaard ikea keukenkastjes!

 

 

Ikea keukenkastjes met 1001 verschillende keukenfronten

blauw groene ikea keuken donkerblauwOke, maatwerk keukenkastjes zijn mogelijk. Maar hoe zit hem met de materialen en kleuren? Nou top! Wij leveren namelijk elke model en materiaal die je online maar kunt vinden. Of het nu gaat om een houtfineer front met groeven, een gelakt model in Farrow and Ball kleur of een kunststof front in Ferrari rood. Alles is mogelijk. Onze standaard collectie ikea keukenfronten bestaat uit meer dan 50 modellen, 20 materialen en meer dan 10.ooo kleuren! Jouw gewenste uitvoering kunnen wij dus zeker produceren.

Bekijk hier onze volledige collectie.

 

 

 

 

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze maatwerk ikea keukenkastjes het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ikea upgrade hacks

Tags:

Comments are closed