Een ikea werkblad kopen doe je bij Up7. Onze ikea werkbladen worden voor jou op maat gemaakt. Wij kennen alle kenmerken van een ikea keuken en zijn daarom jouw ikea werkblad specialist. Kies je voor een natuursteen werkblad of ga je voor keramiek of composietsteen? Wij bieden je een ruime keuze aan werkbladen tegen de best mogelijke tarieven.

 

Ikea werkblad van natuursteen

ikea werkblad natuursteen kopen

Een natuursteen ikea werkblad heeft een unieke uitstraling. Niets is geproduceerd! Je krijgt letterlijk een stukje berg op je keuken geplaatst.  Elk blad is anders en dat maakt jouw keukenblad ook echt uniek. Het kleuraanbod in natuursteen werkbladen is uitstekend. Wij leveren ruim 50 kleuren natuursteen, van zwart tot bruin en van effen tot gemêleerd. Daarnaast  kun je kiezen voor verschillende afwerkingen. Je kan je ikea werkblad van natuursteen laten polijsten, zodat deze hoogglans wordt, maar ook laten branden waardoor deze mat en ruw wordt. Bekijk hier meer info over onze natuursteen keukenbladen.

 

Ikea werkblad van Keramiek

keramiek ikea werkblad

Wil je een ikea werkblad dat bestand is tegen krassen en hitte, maar er ook nog eens stoer en robuust uitziet? Kies dan voor een ikea werkblad van keramiek. Keramiek is een gecombineerd materiaal, dat op 1300 graden wordt gebakken. Hierdoor is het zeer hard en krasvast.  Doordat het blad gebakken wordt zijn er ook veel kleurmogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit marmerlook, betonllok of steenlook. Bekijk hier alle informatie en prijzen van onze keramiek werkbladen.

 

Ikea werkbladen van Composiet.

ikea werkblad composiet op maat

Onze composiet werkbladen zijn oersterk en bovendien is de toplaag sluitend, zodat er geen vocht intrekt. Dat is dus het grote voordeel t.o.v. sommige natuursteen werkbladen.  Als je een composiet ikea werkblad koopt, dan koop je dus een duurzaam blad, dat bovendien leverbaar is in vele kleuren en afwerkingen. Wellicht ga je voor een stoeren beton uitvoering of een knalrode uitvoering? Alles kan. Bekijk hier alle kleuren en prijzen.

 

Wist je dat je naast je ikea werkblad ook bij ons terecht kunt voor maatwerk ikea keukendeurtjes? Je kan dus de basiskeuken bij ikea kopen en hier maatwerk fronten van ons op plaatsen. Je hebt dan de keuze tussen heel veel materialen en kleuren!

 

Kom onze ikea werkblad collectie bekijken in onze demoruimte te Doetinchem. We komen ook graag bij je langs met kleurstalen als er ingemeten moet worden. Wil je eerst een offerte , neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Tags:

Comments are closed