Jouw keukenblad op maat bestel je gemakkelijk en snel bij Up7. Wij leveren jouw maatwerk keukenblad van Natuursteen, Keramiek en composiet. Ons aanbod in materialen en kleuren in zeer uitgebreid en wij hanteren altijd een uiterst goede prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

keukenblad op maat betonlook keramiek

Een keramiek keukenblad op maat, klaar voor bezorging.

 

Keukenblad op maat kopen, mogelijkheden en kosten.

Je wil natuurlijk dat jouw keuken persoonlijk en uniek is. Daarom kies je waarschijnlijk ook voor een keukenblad op maat. Je hebt dan de volledige vrijheid om te kiezen wat jij wil. Wij maken het blad tot op de millimeter op maat, jij bepaalt het materiaal, de kleur en de uitvoering. Je kiest bij ons uit 3 materialen. Natuursteen, keramiek en composiet. Alle materialen hebben hun eigen unieke uitstraling, dus je maakt je keuze met name op basis van het uiterlijk. Het keukenblad moet passen bij je keukenfronten en je interieur en de stijl die je kiest. Uiteraard adviseren wij je ook graag over de specifieke eigenschappen van de verschillende materialen.

De kosten voor een keukenblad op maat liggen gemiddeld tussen de Euro 1250,- en Euro 2000,-. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal meters, en het materiaal dat u kiest. Ook bewerkingen en bijvoorbeeld een spoelbak bepalen een deel van de prijs. Onderstaand een aantal prijzen per m1 voor jouw keukenblad op maat.

Natuursteen keukenblad op maat, Euro 199,- tot 349,- per m1

Keramiek keukenblad op maat, Euro 249,- tot Euro 299,- per m1

Composietsteen keukenblad op maat, Euro 279,- tot 349,- per m1

 

Welke randafwerkingen voor mijn keukenblad op maat zijn er?

randafwerkingen keukenblad op maat

In de basis is elk materiaal leverbaar in zijn "eigen" dikte. Bij Composiet en keramiek is dit 12 mm, bij natuursteen 20 mm. Daarnaast worden de keukenbladen opgedikt naar 3 tot 8 cm en voorzien van de rand die jij wenst. Dit kan een strakke rand zijn, waardoor het keukenblad op maat massief lijkt. Of je kunt kiezen voor een waterkering. De meest gekozen rand en dikte is de 4 cm rechte uitvoering.

 

Kleuraanbod keukenblad op maat

Ons aanbod van kleuren is zeer uitgebreidt. We kunnen in totaal wel meer dan 1000 kleuren leveren. Elk materiaal heeft zijn eigen programma en zijn eigen collectie natuurlijk. Natuursteen is wat beperkter, het is wat de natuur ons geeft. Bij keramiek en Composiet, die beiden geproduceerd worden zijn er heel veel kleurmogelijkheden.

Bekijk hier de collecties: Natuursteen keukenbladen - Keramiek keukenbladen - Composiet keukenbladen

maatwerk keukenbladen

 

Waarom kiezen voor Up7 keukenbladen?

Kort gezegd bieden wij u het beste totaalpakket. Wij bieden u:

  • Altijd premium kwaliteit van A merken zoals Silestone, Ascale, Dekton en Cosentino.
  • De best mogelijke prijzen van dat moment!
  • Een gratis inmeetservice door heel NL
  • Meer dan 22 jaar ervaring in de keukenbladen
  • Achterhoekse mentaliteit, we doen alles goed of niet, zonder praatjes.
  • Een zeer groot aanbod in kleuren, ook exclusieve kleuren die elders niet verkrijgbaar zijn.
  • Een ouderwetse klanten behandeling en klantenservice, we gaan ver om u te helpen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, en vraag een offerte aan of bezoek onze demoruimte.

Tags:

Comments are closed